luni, 19 ianuarie 2009

Varsator


Jupiter in semnul vostru este un eveniment care se intampla odata la 12 ani, tocmai de aceea acest an va fi remarcabil in ceea ce va priveste. Practic, nimic nu va poate sta in cale, orice va propuneti se poate realiza, mai ales daca va folositi imaginatia si creativitatea, dar si originalitatea. Simtul tehnic deosebit in orice domeniu va ajuta sa realizati totul perfect. Pe scurt, un an formidabil!

Profesional
Este un an al expansiunilor, al transformarilor, foarte bun pentru a incepe activitati noi, pentru a va ordona viata la toate nivelurile si din toate punctele de vedere. Vor exista numeroase oportunitati, noi asocieri dar mai ales noi perspective profesionale. Dar, atentie, acestea vor aduce mai multe responsabilitati si munca intensa, dar si transformari importante de conceptii si atitudini. Cu certitudine ca veti reusi sa fiti in prim plan si sa va faceti remarcat din punct de vedere profesional.

Financiar
Banii vor fi pe masura eforturilor pe care le faceti, ceea ce va va multumi si va va da energia necesara de a continua. Totusi, este bine sa invatati sa va pretuiti mai mult munca si sa va constientizati calitatile pentru a le fructifica mai bine din punct de vedere material. Evitati sa faceti achizitii sau sa semnati contracte importante in luna noiembrie, in schimb analizati relatiile parteneriale si renuntati la cele care nu sunt in acord cu ideile voastre de afaceri. Din acest punct de vedere se poate spune ca va veti schimba total anumite atitudini, veti mai concesivi si generosi, dar incercati sa fiti si mai pamanteni.

Sentimental
Daca reusiti sa nu va judecati partenerul doar prin prisma mentalului, sa va exprimati deschis dorintele si emotiile, nu vor fi dificultati majore, dar nici evenimente remarcabile. Din comoditate sau lipsa de initiativa veti mentine relatiile de cuplu, chiar daca nu sunteti fericiti. Sunt posibile discutii aprinse in luna iunie iar in octombrie certurile si conflicte vor fi la ordinea zilei, insa cu tact veti putea depasi toate acestea.

Sanatate
Este posibil sa aveti mici neplaceri, mai ales daca veti face excese alimentare sau bahice. Evitati sa conduceti cand sunteti extrem de nervosi sau agitati, dar, mai ales, este obligatoriu sa va faceti orele de somn si sa va odihniti, mai ales dupa perioadele de munca intensa care nu vor fi rare. In acest fel evitati acutizarea problemelor de sanatate si mentineti sub control afectiuni mai vechi.

Niciun comentariu: