luni, 19 ianuarie 2009

Leu


Este un an extrem de important, in care relatiile sunt in prim plan iar apoi serviciul, sau se mai poate spune ca va veti concentra atentia asupra relatiilor de la serviciu. Oricum, se poate spune ca este foarte dinamic, plin de activitati, trait intens si din plin.

Profesional
La acest capitol este vorba de multa munca, de o exagerata implicare in prea multe proiecte, unele ineficiente financiar sau fara satisfactii profesionale. Luna cea mai favorabila pentru a face schimbarile pe care le doriti de o lunga perioada este iunie, cand toate sansele par sa fie de partea voastra. In general, este indicat sa fiti cat mai calculati, sa nu va lasati atrasi de activitati in domeniile pe care nu le stapaniti, dar mai ales sa aveti mare grija la respectarea legilor. Rezultatele muncii vor fi pe masura eforturilor dar si a corectitudinii cu care actionati.

Financiar
Pana in luna noiembrie este indicat sa acumulati capital si sa nu va hazardati in investitii noi, declarand mai degraba o perioada de austeritate, de asteptare. Fiti cat mai ordonat si calculat cu cheltuielile, dar mai ales sa urmariti pas cu pas miscarile financiare, controland orice detaliu cat de mic si aparent neimportant. Lunile martie si noiembrie necesita maxim de atentie si foarte mult fler pentru a evita neplacerile unor pierderi importante.

Sentimental
Jupiter in semnul Varsatorului aduce exagerari, va doriti mai multa atentie dar si independenta. Pe scurt, cam multa dezordine, o stare incerta sau confuza care nu va aduce linistea sufleteasca. Este important sa discutati cu partenerul de viata orice nemultumire, sa lamuriti orice problema, dar mai ales sa nu exagerati in relatiile cu prietenii, neglijand relatia de cuplu sau de numeroase ori uitand sa tineti cont de existenta ei. Din acest punct de vedere lunile iunie, iulie, august si septembrie sunt cele mai dificile, atunci fiind posibile reprosuri, rabufniri sau chiar despartiri.

Sanatate
Este cel mai potrivit an pentru a face schimbari importante legate de dieta si de mod de viata. De aceea este posibil sa va decideti sa slabiti sau sa fiti mult mai atenti la calitatea produselor pe care le mancati. Este nevoie de atentie la micile accidente datorate grabei sau impulsivitatii, mai ales in calatorii.

Niciun comentariu: