luni, 19 ianuarie 2009

Fecioara


Planeta Saturn care v-a adus multe schimbari atat in anul 2008 cat si in acest an, cel putin pana in luna noiembrie, va colabora perfect cu Pluton, aducandu-va o perioada de si mai mari transformari. Va asigur ca tot ceea ce se intampla este constructiv, chiar daca va simti oarecum constransi si limitati in actiuni.

Profesional
Jupiter in semnul Varsatorului aduce o atentie deosebita acordata serviciului dar activitatilor cotidiene, cu scurte perioade de exagerari si revolta. Munca pe care ati depus-o in anul 2008 va da roade, in sensul ca veti avea satisfactii profesionale si veti fi apreciat pentru activitatea pe care ati depus-o. Aici intervine toata gama de posibilitati: de la avansari, cresterea retributiei, asocieri importante, pana la promovari surprinzatoare. In schimb, trebuie sa va asteptati la noi cerinte, la amplificarea domeniului de activitate, la cresterea volumului de munca. Seriozitatea si profunzimea cu care va implicati profesional va aduce avantaje si o situatie financiara buna, conferindu-va stabilitate, siguranta si confort. In lunile august, septembrie si octombrie, mare atentie la respectarea legilor, pentru ca sunt posibile numeroase sanctiuni.

Financiar
La acest capitol nu aveti de ce va plange, chiar daca veti avea perioade in care veti alterna castigurile cu restrictiile, fiind de fapt doar momente in care sunt necesare reevaluari ale situatiilor. Mai ales in prima parte a anului sunt cele mai oscilante situatii, fiind cea mai potrivita prudenta, mai ales in luna aprilie. Fiti calculat si atent la investitii in lunile noiembrie si decembrie.

Sentimental
Este important sa renuntati la orgoliul personal daca doriti sa fiti fericit, dar mai ales sa acceptati defectele partenerului si modul lui de viata. Va continua perioada dificila, accentuandu-se anumite probleme, ceea ce este posibil sa duca la fel de fel de conflicte aprinse, discutii interminabile, neliniste, nemultumire si tristete. Mai ales in lunile martie si aprilie sunt posibile cele mai multe discutii si probleme.

Sanatate
Jupiter in semnul Varsatorului va determina sa aveti tendinta de a exagera in domeniul alimentar, ceea ce poate implica probleme cu ficatul sau sistemul digestiv si o oarecare tendinta spre ingrasare. De aceea evitati excesele de orice fel, iar in perioada de vara aveti mare atentie la oboseala pentru ca este o perioada in care organismul este lipsit de rezistenta. De aceea, consumul fructelor si legumelor crude este foarte important.

Niciun comentariu: