luni, 19 ianuarie 2009

Balanta


Planeta Saturn din semnul Fecioarei iar apoi, din luna noiembrie in semnul vostru, va face ca in continuare sa treceti prin numeroase schimbari, mai ales de mentalitate. In plus, Pluton din Capricorn va aduce multe dorinte dar si transformari ale felului de a privi si a actiona referitor la familie si casa. Toate acestea vor duce in final la definirea idealurilor, la renuntarea de vechi atasamente, la clarificare, cam in toate domeniile existentei. Trairile, ideile si dorintele nu pot fi exprimate in termeni logici. Va exista atractie pentru muzica, poezie sau misticism, in mod frecvent, dublate de altfel si de dorinta de izolare. Este un lucru cert: odata cu luna noiembrie va veti simti eliberati de multe poveri inutile, veti mai fericiti si mult mai liberi. Nu am vrut sa spun ca va fi un an greu, nici usor, dar cu siguranta foarte important in viata voastra.

Profesional
Din acest punct de vedere veti descoperi noi orientari care va vor atrage si va vor aduce succes, chiar daca este vorba mai mult despre faima si mai putin despre bani. Nu se poate vorbi de ceva spectaculos ci mai degraba este vorba de stabilirea unui nou sistem de munca dar si de noi criterii de colaborare, in lunile iulie si noiembrie fiind posibile multe realizari sau promovari legate de domeniul profesional. In schimb, mare atentie la ceea ce semnati sau la cum decideti sa va implicati in proiecte de anvergura in perioada august – septembrie: este cea mai delicata.

Financiar
Veti avea intotdeauna atat cat va este necesar pentru a va indeplini micile dorinte dar si scopurile importante. Din acest punct de vedere cele mai bune perioade sunt in lunile februarie, noiembrie si decembrie, recomandandu-va prudenta maxima in investitii dar si in cheltuieli in luna aprilie si mai.

Sentimental
La acest capitol sunt perioade destul de delicate, mai ales la inceputul anului, cand pare ca nimic nu va multumeste sau de fapt va doriti foarte mult de la partenerul de viata. Pot aparea dificultati sau discutii, neintelegeri sau chiar rupturi temporare, mai ales in lunile aprilie si mai, pe care va sfatuiesc sa le treceti cu o atitudine rabdatoare, folosind comunicarea si exprimand la timpul potrivit ceea ce simtiti. In general, va sfatuiesc sa nu actionati numai sub impulsul dorintelor personale si sa tineti cont si de ceea ce are nevoie partenerul de viata.

Sanatate
Saturn din semnul Fecioarei aduce oboseala excesiva datorata in mare parte unei stari de nemultumire interioara. Pot aparea boli mai greu de diagnosticat, mai mult de natura psihosomatica, care se trateaza cel mai simplu prin odihna si relaxare, dar mai ales actionand la nivel psihologic si spiritual. Energia fizica este destul de scazuta si nu trebuie facute eforturi intense.

Niciun comentariu: