luni, 19 ianuarie 2009

Taur


Pana la sfarsitul lunii octombrie, cat planeta Saturn va sta in semnul Fecioarei, perspectivele financiare sunt foarte bune, existand posibilitatea consolidari situatiei materiale, doar ca pana in 15 mai va trebui sa depuneti eforturi sustinute pentru toate acestea.

Profesional
Exista numeroase oportunitati de a avansa, sansele si ofertele existand din plin, mai ales in luna iunie, cand se poate considera un apogeu al acestui an. Secretul consta in a face ceea ce vi se potriveste mai bine, de a va urmari idealurile, de a fi permanent in acord cu voi insiva. Oricat de dificil v-ar parea la inceput curajul de a va indeplini visele, va va fi rasplatit din plin. Renumele si faima vor fi in crestere iar imaginea voastra sociala se va imbunatati considerabil.

Financiar
Asa cum am spus, este un an al realizarilor materiale, dar atentie!, numai daca eforturile si munca sunt constante, serioase, in deplina concordanta cu legile. Trebuie sa fie foarte clar inteles ca orice fel de speculatii sau intentii de frauda vor fi aspru sanctionate. Este important sa fiti extrem de prevazatori, mai ales in perioada martie - mai, dar cu precadere in luna aprilie si mai ales in primele 15 zile ale lunii. In schimb, cele mai productive perioade vor fi lunile iunie si iulie, cand planeta Venus, guvernatoarea semnului vostru va va sprijini din plin.

Sentimental
La acest capitol se poate spune ca va lipseste entuziasmul si bucuria de a trai, fiind prea mult preocupati de bani, finante si afaceri, motiv pentru care partenerul vostru de viata se va simti de multe ori neglijat sau situat pe al doilea plan. Deci atentie, este important sa le imbinati pe toate si sa dedicati timp si relatiei de cuplu. De aceea se poate spune ca perioadele cea mai potrivite pentru a va apropia de partener sunt in lunile ianuarie, iunie si noiembrie, cand veti fi mult mai putin posesivi, dorindu-va armonia si linistea sufleteasca.

Sanatate
In acest an aveti mici probleme de sanatate, in general generate de neglijente sau delasare, fiind predominante cele de natura osoasa. Din toamna, mai exact din luna octombrie, se pot acutiza probleme mai vechi de sanatate si va fi nevoie de o atentie marita la dieta.

Niciun comentariu: