luni, 19 ianuarie 2009

Rac


Luna ianuarie este cea pe care o traiti cel mai intens din tot anul, sunt posibile schimbari importante in viata voastra, mai ales in cea afectiva sau cea legata de familie. In general va veti schimba fundamental modul de a colabora si de a va implica in relatii.

Profesional
Se poate spune ca aveti realizari importante si la acest capitol, mai ales pentru ca se ivesc permanent oportunitati care va provoaca imaginatia, sunteti norocosi, plini de sanse si primiti multa sustinere din partea sefilor. De aceea va recomand sa rezolvati problemele cu familia in luna ianuarie, dedicandu-va apoi profesiei, deschizand noi perspective, acceptand solutii moderne sau chiar schimbarea radicala a domeniului in care lucrati. Din acest punct de vedere, lunile februarie, martie si mai sunt extrem de importante, pentru ca se vor lua decizii majore, foarte bune, cu multe perspective si veti avea multe reusite. Este nevoie de prudenta mai ales in aprilie pentru ca sunteti foarte obosit si reactionati violent la anumite provocari ale colegilor.

Financiar
Banii nu sunt o problema, veti avea un flux continuu in derularea lor, dar mai ales crescator, cu conditia sa fiti chibzuit si chiar auster mai ales in prima parte a anului. Roadele muncii pe care o depuneti se vor arata in lunile august si septembrie, cand va veti rotunji din plin veniturile si veti avea numeroase satisfactii financiare. In schimb, in octombrie si noiembrie fiti cat se poate de prudenti la cheltuieli si evitati investitiile.

Sentimental
Va veti schimba putin perspectiva din care priviti dragostea si relatia, invatand sa fiti mai putin posesiv si mai detasat fata de relatia cu partenerul. De altfel nu veti avea prea mult ragaz pentru a va ocupa de persoana iubita, atragand de numeroase ori reprosuri sau chiar discutii pe aceste teme, fiind nevoie de multa prudenta mai ales in luna octombrie cand nu prea va doriti concesii si sunteti radical in manifestari. In schimb, lunile cele mai pasionale sunt in ianuarie, noiembrie si decembrie, in care va veti bucura din plin de iubire si armonie.

Sanatate
In general va simtiti cam obositi si pareti distrati sau chiar uitati lucruri importante, motiv pentru care sunteti stresati sau va simtiti vinovati, fiind numeroase perioade de cadere psihica.
Este important sa aveti grija de dieta, pentru ca exista tendinta de a va ingrasa sau de a va simti dizgratiosi. De aceea va recomand cat mai multa miscare, plimbari in aer liber si eventual practicarea unui sport in mod constant.

Niciun comentariu: