luni, 19 ianuarie 2009

Sagetator


Se poate spune ca este un an in care va puteti implini dorinte mai vechi, in care dati frau liber imaginatiei si viselor personale, simtindu-va independent si liber in actiuni. Veti fi asaltati de prieteni, de problemele lor, va veti integra in grupuri mari, unde va veti dedica timp si sentimente. Este o perioada din viata in care veti fi oarecum directionati spre activitati altruiste, dedicate binelui general.

Profesional
Va continua atmosfera oarecum sobra si restrictiva, datorata lui Saturn din semnul Fecioarei, in care veti munci din plin si foarte serios pentru a duce la bun sfarsit proiectele de amploare la care lucrati. In schimb, veti avea in sfarsit si satisfactii personale pentru ca va este recunoscuta capacitatea si apreciat profesionalismul cu care ati actionat. Iar daca considerati ca rasplata nu este pe masura eforturilor, poate ca este momentul sa va reconsiderati sistemul de valori si sa fiti mai obiectivi cand este vorba despre eficienta. Vestea buna este ca din luna noiembrie vor aparea primele semnale pozitive ale muncii depuse, fiind posibile chiar avansari la locul de munca.

Financiar
La capitolul bani este o perioada buna, de consolidare si stabilizare, mai ales in primele luni ale anului, cand veti acumula sau veti primi niste sume care va pot asigura confortul material. Cu toate acestea, este important ca investitiile sa fie evitate, iar daca sunt necesare este bine sa le programati in perioada iulie – august, cand aveti cele mai mari oportunitati dar si reusite legate de noi parteneriate.

Sentimental
Sunteti un vesnic indragostit, in cautarea iubirii si a implinirii emotionale, motiv pentru care nu de putine ori veti fi privit cam cu suspiciune de partenerul de cuplu, trezind gelozii. Veti fi atras de iubire, pe care o cautati si doriti sa o traiti din plin, perioadele cu cea mai mare incarcatura emotionala fiind lunile martie si mai. In schimb, multa atentie in luna aprilie cand certurile frecvente si starea de nervozitate poate duce la rupturi sau conflicte intense, dar si in luna august cand sunteti mai libertini decat trebuie.

Sanatate
In primul rand, mare atentie la felul in care conduceti, stilul sportiv si bravada va pot cauza mici accidente, apoi stilul aventuros si riscant de a va misca va poate cauza lovituri sau caderi, probleme cu oasele. In primavara sunteti vulnerabili la raceli si viroze, la probleme cu plamanii.

Niciun comentariu: