luni, 19 ianuarie 2009

Capricorn


Este un an foarte important, care se aseamana cu acele momente din viata in care trageti aer in piept si spuneti: Uauu! Chiar daca nu simtiti din plin toate acestea, poate si datorita rezervei cu care va bucurati si lipsei de entuziasm in fata schimbarilor importante, totusi, cu toate pretentiile pe care le aveti, nu-l veti uita prea usor. Veti reusi sa va puneti in valoare toate calitatile, va veti face remarcat si veti avea forta de a schimba ceea ce este necesar pentru a fi fericiti. Este posibil sa va reamintiti peste multi ani ce transformari importante a adus cu el.

Profesional
Un an deosebit de serios, in care va propuneti sa va faceti remarcat, sa fiti cat mai bine cotat, lucru pe care de altfel il reusiti cu brio. Munca este intensa, eforturile sunt maxime iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ambitia va poate face de multe ori sa nu va bucurati de reusite sau nici macar sa nu le sesizati, dar cei din jur vor privi cu admiratie la ceea ce realizati. Va recomand doar atentie la semnarea contractelor sau la incheierea unor noi parteneriate sau asocieri in lunile iunie si iulie, cand sunteti destul de neatent si impulsivi, ceea ce va poate crea prejudicii ulterioare.

Financiar
Toata munca pe care a-ti depus-o in ultimii anii isi va arata roadele, in asa fel incat la sfarsitul anului, mai exact din luna noiembrie, vor aparea rezultatele asocierilor si a ambitiilor personale, concretizate din punct de vedere financiar. De fapt, nu aveti nici cel mai mic motiv sa va plangeti de bani, chiar daca primele patru luni ale anului sunt dificile sau cu multe greutati, legate mai ales de recuperarea banilor din investitii.

Sentimental
Veti acorda o atentie mai mare relatiei de cuplu, veti petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita, si va veti simti implinit si multumit. Cu exceptia unor mici perioade de racire sau de indepartare de partenerul de viata, mai exact in luna septembrie si in jumatate din octombrie, nu aveti niciun fel de probleme la acest capitol.

Sanatate
Mare atentie la starea de sanatate, mai ales in zona digestiva, a ficatului si a bilei, fiind absolut necesar sa pastrati unui regim alimentar foarte sanatos si echilibrat, evitand excesele de orice fel.

Niciun comentariu: