luni, 19 ianuarie 2009

Pesti


Saturn, in continuare in semnul Fecioarei, face pentru voi si din acest an unul de cotitura, as putea spune, mai ales daca-l privim din perspectiva relatiilor, pe care le veti lua mai in serios decat de obicei. Este vorba de asumarea mai multor responsabilitati in ceea ce priveste rolul vostru in relatia respectiva. Se va pune accentul in special pe casnicie sau pe relatiile care au in spate o durata mai lunga.

In acelasi timp, este un an in care veti intra intr-o etapa de participare mai ampla la viata publica sau sociala, Jupiter din semnul Varsatorului facandu-va de multe ori sa va ganditi ca este momentul sa finalizati anumite proiecte care va ocupa prea mult timp si va aduc prea putine satisfactii.

Profesional
In primul rand, aveti de incheiat proiecte mai vechi, in urma carora veti fi nevoiti sa analizati rezultatele muncii depuse. Multe dintre ele se dovedesc nesatisfacatoare si va vor obliga sa va reconsiderati activitatea. Este un an al deciziilor importante legate de asocieri, mai ales pana in luna noiembrie, de noi colaborari sau angajamente, fiind posibila reinnoirea lor. Este evident ca veti avea sanse numeroase de a gasi persoane importante care va vor sustine proiectele sau initiativele sau care va vor propulsa din punct de vedere profesional.

Financiar
Banii reprezinta un subiect care nu v-a creat niciodata dificultati, poate pentru ca-i iubiti si apreciati, dar niciodata nu v-ati atasat de ei. Totusi, in acest an este posibil sa fiti nevoiti sa va reconsiderati modul in care-i folositi, sa fiti mai atenti la cheltuielile excesive pe care le faceti pentru a va satisface capriciile sau chiar dorintele de a fi in pas cu moda sau cu lumea din care faceti parte. Cred ca va fi necesar sa apreciati cat va trebuie si sa va limitati la ceea ce va va fi absolut necesar. Pe scurt, este mai multa austeritate si lectia de invatat este cea a luciditatii.

Sentimental
Tensiunile cu partenerul de cuplu vor continua, mai mult, chiar se vor accentua, trecand spre faza acuta, cand situatia trebuie rezolvata. Se vor ridica multe probleme, se vor reconsidera comportamente, dar, partea buna este ca totul va duce spre o atentie marita in plan afectiv, iar daca sunteti suficienti de intelepti, la consolidarea relatiei. Este importanta sinceritatea, dar si consecventa in deciziile pe care le luati in cuplu, incercand sa tineti seama si de sentimentele si dorintele partenerului.

Sanatate
Perioadele de buna dispozitie si vitalitate vor alterna cu perioadele de epuizare, fluctuatiile fiind destul de mari si creand dezechilibre in corp. Trebuie clar inteles ca totul este pe fond nervos si ca trebuie cautata armonia, descoperita bucuria de a trai, dar mai ales evitate excesele de orice fel. Din acest punct de vedere, calatoriile va vor bucura sufletul si va vor implini inima. Pe scurt, nu sunt probleme daca sunteti fericiti!

Niciun comentariu: