luni, 19 ianuarie 2009

Scorpion


Dupa multi ani in care ati avut de invatat lectii importante legate de atasamentul fata de planul material sau de modul in care priveati banii, urmeaza o perioada de transformare la nivelul constiintei, in care veti restructura total anturajul, colaboratorii si prietenii, bazandu-va mai mult pe afinitati legate de munca in echipa, integrandu-va in noi grupuri.

Profesional
Jupiter din semnul Varsatorului va aduce modificari importante si sustinere in activitatile profesionale cu conditia sa fie in acord cu sufletul si viata voastra personala.
Este un an foarte dinamic, care impulsioneaza catre o noua etapa a vietii, in care sunteti mult mai expansivi, mai ales in acele domenii spre care erati atrasi de mult timp. Acum, insa, actionati concret. Sunteti mult mai motivati sa va imbunatatiti situatia din viata curenta, avand mult mai multa incredere intr-un rezultat pozitiv. In acest context vor aparea oportunitatile de care aveti nevoie pentru a depasi constrangerile autoimpuse. Toate acestea se vor resimti cel mai bine in plan profesional, unde va veti extinde afacerile sau activitatile.

Financiar
Mai ales miscarile imobiliare sau legate de investitii funciare vor fi in prim plan si va vor rezolva numeroase probleme pecuniare. Resursele financiare nu va vor lipsi, dar veti avea destul de mult de muncit, dar mai ales va trebui sa invatati sa lucrati in echipa, sa relationati. Va veti gandi mai mult la obiectivele personale, de aceea se poate considera un an al reusitelor importante, in care veti fi mai calculati si austeri, dar in acelasi timp descoperind permanent noi surse de finantare. Din acest punct de vedere, luna iunie si jumatate din luna iulie sunt perfecte. In schimb, va recomand prudenta maxima in luna noiembrie, mai ales la capitolul investitii.

Sentimental
In general, perioada de transformari profunde la nivel subtil va atinge si viata voastra de cuplu. Poate si pentru ca nu puteti defini exact ce va nemultumeste sau ce aveti nevoie de la partener. V-ati gandit ca sinceritatea este cel mai bun mod de a rezolva temerile? Pot aparea discutii sau tensiuni permanente, mai ales in cuplurile mai vechi, fiind o perioada in care este necesara transformarea mentalitatii despre responsabilitatile fiecaruia in relatie, dar mai ales intelegere ca posesivitatea nu aduce decat suferinte. Cea mai dificila perioada este in luna iulie, cand va recomand multa rabdare si tact cu partenerul de viata.

Sanatate
In prima parte a anului, afectiuni mai vechi pe care le-ati tratat cu nepasare se pot acutiza, determinandu-va sa acordati atentie marita propriei voastre persoane. Mai ales spre sfarsitul anului starea de oboseala se va instala si sentimentul de epuizare este frecvent si stresant.

Niciun comentariu: