luni, 19 ianuarie 2009

Gemeni


Este un an cu multa munca, foarte incarcat si cu multe tensiuni interioare, pe care de multe ori nu ti le poti explica. Va veti face usor remarcati datorita ideilor deosebite si creativitatii de care dati dovada, gasind mult sprijin din partea prietenilor. Un alt punct forte il reprezinta calatoriile, care vor fi la ordinea zilei.

Profesional
La acest capitol nu se poate spune ca veti fi foarte multumiti, dar strict din cauza voastra, pentru ca fie va doriti prea mult, fie va entuziasmati in fata unor proiecte nerealiste care se dovedesc a fi ineficiente sau neprofitabile. De aceea sfatul meu este ca cel putin pana in luna octombrie sa incercati sa fiti cat mai traditionali si sa faceti numai ceea ce trebuie, acordand o mare atentie detaliilor sau amanuntelor.

Financiar
La acest capitol nu aveti motive sa va plangeti, chiar daca va doreati mult mai mult. Totusi, este bine de stiut ca veti reusi sa fiti recompensat pentru toate eforturile pe care le faceti, doar ca trebuie sa va schimbati putin atitudinea fata de bani sau de felul cum ii manevrati. Fiti mai atenti la cheltuieli si faceti o distinctie clara intre dorinte si nevoi. Cele mai favorabile si profitabile perioade sunt in lunile august si decembrie, cand fluxul banilor este foarte bun.

Sentimental
Nu se poate spune ca au loc evenimente foarte importante la acest capitol. Veti avea tendinta de a va consolida relatia deja existenta si de a va imbunatatii comunicarea. Este un domeniu din viata voastra care va aduce liniste si pace si care va ajuta sa va echilibrati. Cele mai fierbinti perioade ale anului vor fi in lunile iulie si octombrie, cand veti pune in prim plan relatia de cuplu si iubirea.

Sanatate
La acest capitol se poate spune ca nu stati prea bine, in mod special datorita sensibilitatii cailor respiratorii, fiind predispusi mai mult decat de obicei la raceli cu complicatii, la fel de fel de viroze. Este la fel de important sa acordati atentie odihnei, pentru ca principala cauza a acestor probleme este datorata oboselii.

Niciun comentariu: