joi, 20 noiembrie 2008

Roata florilor

Ma iubeste, nu ma iubeste?
Cum se ghiceste cu o margareta? Se rupe cate o petala si se spune”ma iubeste, nu ma iubeste”. Noi iti propunem acum o metoda mai putin obisnuita si mai eficienta…
Roata florilor
A. Dupa literele din numele lui
Vrei sa iti dai seama cum e el in dragoste? E foarte simplu! Trebuie sa incepi sa numeri florile din tabelul magic, incepand cu cifra 1, in sensul acelor de ceasornic pana la ultima litera care iti arata care este floarea lui in dragoste.
Dalia
E un tip nerabdator, curajos si are multa incredere in el! E adevarat, e cam ”alunecos”, dar sigur iti va darui senzatii tari, o continua sarbatoare a iubirii. Daca se supara pe tine sau isi pierde interesul, ai sa simti cu siguranta imediat! Si daca vrei sa te impaci cu el, va trebui sa iei totul de la inceput.
Papadia
Ai impresia ca nu e destul de romantic? Prostii! Este pur si simplu nehotarat si nu stie daca tu esti fata ideala la care visa! In schimb iti face curte ca la carte, nu va uita niciodata cand este ziua ta de nastere si nici ziua in care v-ati cunoscut… Si in felul acesta iti garanteaza o relatie foarte placuta.
Irisul
Ai observat probabil ca ii cam place sa fie inconjurat tot timpul de prieteni, nu? Nu e de mirare, pentru ca el e sufletul oricarei petreceri. Niciodata n-ai sa te plictisesti cu el, o sa-ti fie simplu si placut ca-l iubesti, mai ales ca are o calitate super: nu e absolut deloc gelos. Dar trebuie sa incerci sa faci astfel incat nici el sa nu se plictiseasca cu tine si totul va fi OK!
Trandafirul
Aparent e rece si distant, dar asta nu inseamna ca e si indiferent. Este pur si simplu o natura mai pesimista… Solutia e sa fii generoasa in vorbe tandre si declaratii de dragoste! El te va crede si va fi bland si tandru si, mai ales, iti va fi devotat. Pentru totdeauna!
Crinul
Incredibil! Este genul care e in stare sa se indragosteasca la prima vedere! In plus, are mare nevoie de admiratia sexului frumos si, tocmai de aceea, il poti cuceri foarte usor: fa un efort si arata-i cat mai multa afectiune. Dar ai grija! Daca renunti la prea multe, s-ar putea sa devina cam autoritar cu tine.
Crizantema
Nu est genul sentimental si e foarte pretentios cand isi alege o iubita. Cu alte cuvinte, trebuie sa te resemnzi: calea catre inima lui nu e usoara! Va trebui sa fii cea mai supla, inteligenta si fermecatoare din lume. Dar… cand il vei cuceri, vei descoperi ca iubitul tau aproape ca nu are niciun defect!
Garoafa
Se poarta atat de frumos cu tine, incat nu-i poti rezista! Afla insa ca va trebui sa-i mentii interesul pentru tine mereu viu! Pregateste-te sa joci un rol de indragostita lulea, dar in acelasi timp sa joci rolul unei fete care are o gramada de admiratori. Este metoda cea mai sigura, din cate se pare…
Delfinium
Daca te-ai indragostit de el, ai grija! Tipul asta e o adevarata enigma. Are un caracter destul de exploziv, in dragoste nu suporta esecuri si iti va da foarte repede de inteles cine conduce in relatia voastra! Gandeste-te bine!
B. Dupa literele din numele tau!(Urmaresti aceesi regula ca si in cazul lui!)
1. Dalia
Chiar daca ai impresia ca pentru tine dragostea e totul, in realitate nu e asa! Ai o lume interioara atat de bogata, incat ai putea foarte simplu sa te lipsesti cu totul de baieti! (Doar temporar!!!) In schimb, ai propriul tau ideal, la care visezi atat de mult, incat in mod sigur ai sa-l intalnesti. Si este minunat!
2. Papadia
Cel care vrea sa fie cu tine trebuie sa inteleaga ca nu are voie sa te dezamageasca! Daca un tip ti se pare neinteresant, sigur ai sa-l stergi pentru totdeauna de pe lista. In schimb, cel care va fi sincer cu tine si va avea rabdare sa-ti descopere singur calitatile iti va cuceri inima pentru totdeauna!
3. Irisul
Iata un exemplar cu totul special! Si asta pentru ca te poti indragosti de doi baieti deodata. Si mult timp nici nu stii pe care sa-l preferi. Tu insati esti tare schimbatoare: ba ii faci ochi dulci, ba treci pe langa el fara sa-i dai atentie. Adori sa-i apari imbracata cat mai extravagant si mai diferit. Te atrag tipii inteligenti si cu nervii tari…
4. Trandafirul
Niciodata nu se intampla sa fii apatica sau plictisitoare. Baietii au roit mereu in jurul tau si nici nu stiu ce ii atrage mai mult la tine: rasul molipsitor, simtul umorului debordant sau silueta de top model. Un lucru este insa clar: ca sa-ti trezeasca interesul, un tip trebuie sa faca fata energiei si poftei tale de viata.
5. Crinul
Te indragostesti usor si intotdeauna ai un succes incredibil la baieti! Natura te-a inzestrat cu gratie, inteligenta, temperament si senzualitate, cat sa ajunga pentru cel putin trei fete!!! Iar tu stii foarte bine sa te folosesti de toate astea.
6. Crizantema
Aparent esti romatica si fragila, dar, cu toate astea, nimic nu te poate opri daca ti-ai pus in minte sa-l cuceresti. Iar daca ti se pare ca ai gasit adevarata iubire, esti in stare sa renunti la toti admiratorii pe care ii ai si sa-ti concentrezi atentia si gratiile doar asupra lui. Si asta pentru totdeauna!
7. Garoafa
Stiai ca esti o comoara? In special in relatiile cu baietii! Ai o multime de calitati pe care le-ar putea invidia oricine! Ai gusturi excelente, stii sa te porti in orice situatie, iar baiatul de langa tine este incantat sa te prezinte prietenilor lui. In plus, detesti singuratatea, de aceea pretuiesti compania prietenului tau. Esti intotdeauna tandra si draguta cu el…
8. Delfinium
Frumusetea si farmecul sunt armele tale. Esti absolut sigura de forta lor si te mandresti cu ele. In cercul tau de prieteni aproape toti baietii ti-au cazut victime, unii mai declarat, altii mai ferit… Cat despre orice baiat care nu are intentii serioase fata de minunata ta persoana, ar fi mai bine sa se tina cat mai departe… Il citesti imediat si ii vii de hac…

Un comentariu:

Ioana_princesNuMber1* spunea...

sooper tare..poop la u :*