sâmbătă, 29 noiembrie 2008

4 moduri prin care ii poti spune “Te iubesc"

love_you.jpg Sa spui “Te iubesc” presupune intotdeauna un moment romantic, special, unic. Este o fraza plina de incarcatura emotionala care nu poate fi spusa pur si simplu. Desi pare relativ usor la prima vedere, este mai greu decat pare. Foarte multe persoane evita sa spuna “Te iubesc”. Acest lucru nu presupune ca nu au sentimente fata de partenerul lor, ci pur si simplu le este greu sa si le exprime.

Sa ii arati persoanei de langa tine ca o iubesti nu presupune neaparat folosirea frazei magice “Te iubesc”. Sunt multe modalitati prin care ii poti arata cat de mult insemana pentru tine astfel incat relatia sa nu aiba de suferit.

Iata 4 dintre cele mai simple metode prin care ii poti arata jumatatii tale dragostea ta, fara sa folosesti cele doua cuvinte.

1. Arata-i respectul si admiratia ta

In general, parerea celorlalti este foarte importanta pentru noi, mai ales in cazul persoanei iubite. Arata-i in fiecare zi cat de mult il admiri pentru ceea ce face. Fa-l sa simta ca pentru tine timpul petrecut alaturi de el inseamana totul. Chiar daca stie toate aceste lucruri, aducandu-i-le aminte constant sunt extrem de motivante.

Nu pierde ocazia sa il intampini seara cu un zambet cald si sa ii spui ca este cel mai sexy barbat sau ca esti foarte mandra de el, pentru succesul pe care l-a avut ultimul sau proiect.

Majoritatea cuplurilor se confruna cu acesta problema - uita sa isi faca unul altuia complimente. In loc sa ii reprosezi ca a uitat sa duca gunoiul dimineata desi l-ai rugat de doua ori, invata sa treci peste si nu il mai critica. Invata sa asculti si sa folosesti mai des: “Iti multumesc pentru ca…”

2. Arata-i ca pentru tine este pe primul loc

O relatie de lunga durata implica pe langa locuitul impreuna si multe alte lucruri. Cu totii avem prioritati, fie ca sunt legate de cariera, familie, prieteni, viata sociala etc. Nu trebuie sa renunti la nimic din enumerarea anterioara ci doar sa stii ca pentru tine, el este acum prioritate.

Petreceti mai mult timp impreuna. Iata cea mai simpla cale prin care iti poti arata afectivitatea. Sa spui “Te iubesc” nu este intotdeauna suficient, fara a si demonstra acest lucru. Imparte-ti timpul in asa fel incat sa nu se simta neglijat. Este obligatia ta de a stii sa echilibrezi balanta.

3. Lucrurile mici conteaza cel mai mult

A fi intelegatoare si afectuoasa este o alta modalitate prin care poti spune “Te iubesc”. Invata sa ii raspunzi la cerinte inainte ca el sa iti spuna ce isi doreste. Fii mereu cu un pas inainte lui. Aminteste-ti de toate evenimentele importante din viata lui, anticipeaza ce doreste sa faca si ajuta-l sa reuseasca.

Suna-l la birou si intreba-l cum merge noul proiect, aranjeaz-i lucurile in garaj fara ca el sa iti fi cerut. Nu astepta sa te roage sa ii faci un masaj dupa o zi grea de munca. Fa-o inainte ca el sa se gandeasca! Invata sa il asculti, chiar daca ceea ce spune ti se pare un lucru lipsit de importanta. Si nu uita: Tine sfaturile inutile pentru tine!

4. Fii totul pentru iubitul tau

Iubita, prietena, confidenta. Invata-ti propriul tau rol si fii acolo atunci cand are nevoie de tine. Fii prietena lui cea mai loiala, iubita cea mai afectuoasa si confidenta in care are cea mai mare incredere.

Imbina in fiecare zi cele patru modalitati prin care poti spune “Te iubesc” si partenerul tau se va simti cel mai norocos. Indrazneste si “spune-i” cat de multi il iubesti in fiecare zi, in fiecare minut, in fiecare secunda!

3 comentarii:

Ioana_princesNuMber1* spunea...

sooper tare:* te poop treci si pe la mne

Ioana_princesNuMber1* spunea...

acest articol este ft bun pt k de moolte ori nu jtim sa ne apreciem partenerul si tot noi suntem cele car ne plangem..merci..este sooper tare:*

Ioana_princesNuMber1* spunea...

dapz vine valentine's days sper sa zik ji io lka cnv te iubesk:D:D:D nohhhh sfecla murata cre ejti papa :*:*:*