sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Accesorii hand-made

Daca bijuteriile de serie din magazine te lasa indiferenta atunci apeleaza cu incredere la artizanii de accesorii hand-made. Iata ce am gasit pe blog-urile catorva dintre ei:

Cravate

Ti-a reusit vreodata sa faci nodul de la cravata? Daca nu, atunci e foarte bine. Aceste cravate din fetru, umplute cu vatelina nu au nevoie de nod. Cu ajutorul acului de brosa le poti atasa cu usurinta la orice articol vestimentar. Mai multe modele de astfel de cravate le poti gasi pe hybrid rainbow la pretul de 20 lei cele simple si 25 lei cele cu elemente detasabile.

Papioane

Un alt accesoriu caruia, cu ajutorul unui ac de agrafa, i s-a usurat aplicarea este papionul. Nu te gandi la unul pentru evenimentele black-tie, ci la unul sic si colorat cu care ai putea face un adevarat fashion statement. Alege modelul tau de papion de pe site-ul gourmandise la pretul de 16 lei.

Bijuterii din cupru

Culoarea cuprului merge mana-n mana cu toamna. Sarma de cupru poate fi foarte usor indoita si astfel ies niste bijuterii extrem de armonioase. Daca mai pui si cateva pietricele din sticla colorata pe acest metal, atunci iti vor iesi niste minunatii de accesorii. Vezi care ti se potriveste vizitand blogul Biba Bijoux. Le gasesti la pretul de 15 lei.

Medalioane

Am tot vazut medalioane pana acum, dar ca cele ale Oanei de pe blogul Radha sunt cu adevarat atipice. Din piele ecologica si polimer, aceste medalioane (30 lei ) dau un suflu modern unei tinute obisnuite. Tinand cont ca se poarta si accesoriile XXL, vei fi si in tendinte si originala.

ele.ro



Un comentariu:

Ioana_princesNuMber1* spunea...

accesoriile astea sunt sooper funny le ador ce mai..soper:*