sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Brose

Brosele sunt obiecte sic care pot schimba in bine o tinuta. Fie ca le prinzi de sacou, de geanta sau pe reverul camasii, brosele sunt accesorii must in cutia de bijuterii a fiecarei femei.

Am facut o incursiune pe site-urile/blogurile artizanilor care fac accesorii hand-made si am gasit cateva absolute delicioase. Iata ce am gasit:


Pe gourmandise.ro poti gasi cu aspect retro si copilaresc. Brosele sunt maricele, au un fond si un print din material textil. De pe site le poti achizitiona cu 13 lei.

Amineste-ti de zilele lenese de vara cu aceasta brosa mac din stofa rosie din catifea, cu centrul brodat cu margelute de sticla. Se inchide cu ac de brosa cu mecanism de siguranta. Pret: 30 lei.

Daca vrei o brosa pentru sacou sau pentru o poseta atunci una cu ac mare, pestisori din stofa, nasturi si margele din lemn ar fi potrivita. Ai grija daca vrei sa prinzi brosa de un material fin, intrucat acul este unul foarte gros, si-ti va lasa o gaura sanatoase in articolul vestimentar. Pret 35 lei. Le gasesti pe Inajar.

Rodica Savulescu este artizana care a gandit accesoriile de la burp. Fie ca sunt din piele naturala fie din vinilin in combinatie cu diferite textile, aceste iti vor personaliza garderoba si iti vor face zilele melancolice de toamna mai tonice.

O brosa foarte jucausa este Dancing Yellow Guy pusa spre achizitie de TricksBox. La fiecare pas facut, omuletul va dansa cu tine. Fiind facut din cauciu, il poti intinde cum doresti. Are o dimensiune de 5,5 cm si costa 15 lei.

Daca vrei sa ai un aer retro, poarta aceste cu diferite pin-up girl din cultura americana. Brosele sunt din metal, au circca 3 cm si le poti cumpara la pretul de 20 lei bucata. Le gasesti pe sorbetaccesories.

ele.ro

Un comentariu:

Ioana_princesNuMber1* spunea...

brose super tari:* da nu mai tari k si u :*