sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Combinarea bijuteriilor cu tinutele

Bijuteriile adauga culoare unui outfit si il infrumuseteaza. In plus, bijuteriile iti reflecta personalitatea, stilul si completeaza machiajul. Cum poti fi sigura ca ai combinat bijuteriile cu tinuta potrivita? Urmareste aceste recomandari pentru combinatia potrivita.


Ce sa eviti

  • Pulovere din lana si cerceii pretiosi si atarnatori.
  • Daca esti grasuta, evita sa porti prea multe bijuterii odata, altfel vei arata si mai plinuta.
  • Hainele cu printurile grafice si bijuteriile cu pietre sunt o alaturare neinspirata.
  • Materialele lucioase sau pretioase in combinatie cu pietrele mari te vor face sa arati precum o cutie de bijuterii.

    In functie de sezon, se poarta anumite marimi, forme si culori in materie de bijuterii. Asa ca uita-te putin prin cataloagele de tendinte inainte de a accesoriza.

    De exemplu in aceasta toamna se poarta colierele, bratarile si cercei XXL, bijuteriile statement si cele din materiale obisnuite ca plastic, lemn sau cauciuc.

    Cum sa porti bijuteriile

    Colierele

    Anul acesta se poarta colierele foarte mari, din materiale extrem de diverse de la cele cu pietre pretioase si pana la cele cu pandantive din plastic sau lemn. Daca acest trend nu e pe gustul tau, poti opta pentru varianta clasica, adica un sirag finut de perle sau un colier cu pandantiv delicat. Daca ai gatul scurt nu purta pe gat, daca nu vrei sa accentuezi acest neajuns.

    Daca porti margele lungi, evita sa porti un top cu un print foarte detaliat, pentru ca aceastea nu se vor mai vedea.

    Bratarile

    In anotimpul cald poti purta finute pentru glezna piciorului. Nu face acest lucru daca ai gleznele groase.

    Bratarile groase arata bine mai ales daca esti imbracata cu un top cu un umar gol.

    Brosele

    Brosele pot improspata un articol vestimentar. Ai grija doar de cat de gros este acul, pentru a nu-ti strica hainele. Personalizeaza-ti trenciurile si pantoanele cu supradimensionate.

    Pentru evenimente speciale iti poti pune pe cap clame sau cu pietre pretioase. Pentru un look girlish pune-ti o bentita pe cap, sau fa-ti doua codite si leaga-le cu panglici. ele.ro Tags: , , , , ,


  •