joi, 20 noiembrie 2008

10 Semne ca vrea sa-ti dea papucii!!

1.No sex.Hai sa fim seriosi ,stim cu totii ca sexul conteaza cel mai mult intr-o relatie iar lipsa lui este primul semn ca nu va mai simtiti confortabil unul in preajma celuilalt!Daca la inceput profitati de absolut orice ocazie ca sa va iubi macar putin acum nici nu va mai obositi sa aduceti vorba despre asta right?Well daca intradevar asa este aveti o problema grava su va sugerez sa o rezolvati cat mai repede!
2.Va certati din orice...Pana nu de mult era ce l mai calm om pe care l-ai cunoscut in viata ta iar acum si-s schimbat total comportamentul.Il deranjeaza orice spui si nu ezita sa faca un adevarat scandal din asta.Sa fie oare o problema? Ahhh Da!Un nou semn ca nu mai este multumit de relatia in care se afla implicat.
3.Telefonul nu mai suna.Ce frumos era la inceput cand te teroriza cu telefoane,sms-uri sau mail-uri interminabile nu?Din pacate acestea s-au rarit tot mai mult pana cand azi acum cand tu citesti aceste randuri au ajuns la zero.Abia se oboseste sa-ti dea un telefon ce sa mai spunem de mail-uri.Nu e bine!Fa ceva si rezolva problema!
4.No more ,,Noi'' Daca in discutiile sale nu se mai regaseste dekic pronumele Noi ci numai Eu e clar ca aveti o problema.Asta inseammna ca tu nu mai esti inclusa in planurile sale de vitor si ai face bine sa-ti dai seama de asta pt ca despartirea e inevitabila.Ori vorbesti cu el si vezi unde sa rupt legatura dintre voi ori te consolezi cu gandul ca in curand nu va mai exista delok Noi....
5.Lipsa de comunicare.Ati ajuns sa nici nu mai comunicati iar asta este grav .Atunci sand nici unul dintre voi nu mai are chef de discutii aparente inutile nu mai are rost sa o lungiti.Daca lipsa interesului de a purta o conversatie vine doar din partea lui e musai sa-l convini sati supna ce nu mai merge ca sa vezi daca se poate sau nu rezolva!
6.Secrete inainte iti dadea raportul in fiecare zi si chiar ii facea placere.Acum insa nici cu clestele nu mai poti scoate vreo informatie de la el.Ce inseamna asta?Ca are secrete fata de tine iar asta nu e bine deloc.Ori te inseala ori pur si simplu nu mai are chef de tine si asteapta satzi dai seama singura seama de asta..
7.Tensiune in cuplu Atunci cand tensiunea pluteste in aer in ceea ce priveste cuplul vostru iar oamenii din jur ajung sa observe asta e grav.Se vede cand va purtati frumos dooar de dragul conjuncturii si sincer asta nu ajuta deloc.Daca asa mai bine fara!
8.Comportament si perceptie diferita Atunci candiubitul nu se mai poarta la fel de frumos ca la inceput,ba mai mult nici makar NU TE BAGA IN SEAMA(caz particular) nu te mai vede cea mai frumoasa ar si cazu sa-ti pui niste intrebari.Pai..daca nici makar iubitul iau nu mai stie sa te complimenteze si sa te faca sa te simti bine de fiecare data cand are ocazia atunci cine?:((
9.Lipsa interesului Obisnuia sa te surprinda mereu cu tot felul de surprize cadori si alte chestii interesante iar akum nici macar nu se mai oboseste sati cumpere flori de ziua voastra aniversara...Deja am fc 1 an? Scuze am uitat..Iti suna cunoscut?Daca da propun sa faci ceva in sensul asta.E timplul pt o discutie serioasa!
10.Tu versus prietenii lui Nu spune nimeni ca n-are voie sa se vada cu prieteni.Arfi chiar absurda sa-i ceri asa ceva right? insa atunci cand intalnirile cu prieteni devin de N ori mai dese decat cele cu tine e clar ca trebuie sa faci ceva.Gaseste repede o solutie ca sa ocupi din nou primul loc in clasamentul prioritatilor sale!! asta a fost tot sper sa va plk ca tk:*

Un comentariu:

Ioana_princesNuMber1* spunea...

asta chiar k ne ajuta..e ft tare si cred k este si adv...te pricespi;)