luni, 29 decembrie 2008

Tinute pentru Revelion

Ti-ai planificat deja petrecerea pentru Anul Nou? Mergi la un cocktail, intr-o cabana la munte, la un party sofisticat sau poate intr-un club? Oricare este optiunea ta din acest an, Mayra ti-a pregatit o varianta pentru orice ocazie, locatie sau rendez-vous.

Party sofisticat

gala Aici se cere o tinuta perfecta, asa ca fugi la magazin si cumpara rochia aia lunga "a la Oscar". Accesorizeaz-o cu o pereche de sandale pretioase, o jacheta metalica retro si bijuterii cu pietre mari si colorate. Cum arata plicul ideal pentru aceasta tinuta? Din catifea, metalic sau dintr-un material exotic (piele de crocodil sau sarpe).

In varf de munte

munte Daca ai ales o cabana la munte, atunci ai nevoie de un look mai relaxat si calduros. Asa ca alege un pulover haios, o pereche de pantaloni lejeri si niste cizme imblanite care sa te faca sa arati ca un Yeti - omul zapezilor :) . Nu uita de accesorii: o cana mare cu vin fiert si scortisoara.

Cocktail

cocktail dress Aici se cere neaparat o rochie scurta sau midi. Alege un model din satin, adauga o pereche de pantofi stralucitori (cu botul desfacut) sau neon (in functie de culoarea rochiei). Accesorii? Cercei candelabru, bratari masive si un plic decorat cu pietre pretioase.

Niciun comentariu: