sâmbătă, 27 decembrie 2008

Alege-ti o geanta chic in functie de conformatia corpului tau!

Nu poti fi considerata o femeie chic fara sa ai o geanta, care sa ti se potriveasca din toate punctele de vedere. Daca stii sa-ti alegi geanta in functie de necesitatile tale, nu inseamna ca la aceasta ar trebui sa se rezume totul. Pe langa nevoile pe care geanta trebuie sa ti le satisfaca, aceasta trebuie sa fie perfect adaptabila formelor tale.


Dimensiunea gentii tale
Daca esti o femeie mignona, cu siguranta ca nu vei fi avantajata de o geanta XXL. Geanta va fi aleasa in functie de proportiile tale. O geanta mica sau de marime medie va armoniza perfect cu constitutia ta, pe cand daca vei alege o geanta voluminoasa, orcat de frumoasa si la moda ar fi ea, te va eclipsa sau "strivi" sub "greutatea" ei. Dar nu-ti face probleme, gentile mici sau cele de marime medie sunt la fel de chic ca si cele XXL, important este, sa aiba un design interesant.
Cat de lunga sa fie cureaua gentii?
Un alt rol deosebit de important il are cureaua. De cativa ani, aceasta a inceput sa devina din ce in ce mai scurta, pana cand, anumite modele au devenit inconfortabile pentru umar si mult mai accesibile mainii. Chiar daca modelele cu o curea scurta sunt cele mai raspandite, se mai gasesc si din cele cu curele medii sau chiar lungi, atunci cand genta ajunge pana la solduri.

Pentru o femeie supla, gentile scurte sunt ideale, in sensul ca, vor pune accent cel mai mult pe bust. In acelasi timp acest tip de geanta este total neindicata pentru femeile cu un bust proeminent si brate carnoase. Mai bine spus, geanta atrage intotdeauna atentia nu numai asupra ei, dar si asupra partii corpului de care se sprijina. Mergand mai departe, daca ai o talie de viespe si solduri frumoase, le poti pune in valoare, bineinteles, tot cu ajutorul gentii, a uneia cu o curea foarte lunga, incat sa poata ajunge pana la solduri.
Este bine sa alegi intotdeauna o geanta opusa formei tale. Pentru o femeie subtire, o geanta hobo, adica una cu un contur rotunjit, este foarte potrivita, iar pentru o persoana plinuta si mica de inaltime gentile lungi si drepte sunt un avantaj.

Un comentariu:

Ioana_princesNuMber1* spunea...

mie sincer imi plc gentzile xxl sunt sooper..din nou ejti ft buna in ceea ce fc:*