vineri, 6 februarie 2009

Cucereste-l de Valentine's Day

E singur, il cunosti de ceva timp, il placi foarte mult, vrei sa petreceti impreuna Ziua Indragostitilor dar nu stii cum sa il abordezi... Nu stii daca si el te place? Atunci, incearca sa-l cuceresti! Sigur va fi al tau!


Fie ca sunteti la o petrecere sau la un restaurant, incearca sa-l seduci cu privirea. E o arma redutabila! Incearca sa nu exagerezi, incearca sa il privesti, insa imediat ce iti dai seama ca a vazut ca il privesti, indreapta-ti atentia in alta parte. Apoi ia-o de la capat! Il va face foarte curios!

Incearca sa intri in vorba cu el; apeleaza la o scuza banala, de genul daca stie pe cineva care va merge in aceeasi directie cu tine cand vei pleca pentru ca ai nevoie de cineva care sa te duca pana acasa cu masina. Asa va porni o conversatie intre voi doi!

Cu siguranta veti trece de la un subiect la altul foarte repede, lucrurile se pot aprofunda. Din "ce ai mai facut de cand nu am mai vorbit ultima data?" se poate ajunge la "hai la o cafea sa imi povestesti ce ai mai facut"! Ceea ce e un lucru foarte bun... Nu vorbi cu el despre fostii prieteni, despre problemele sentimentale pe care le-ai avut si, mai presus de toate nu ii spune sa il placi. Misterul sporeste seductia!

Zambeste, fii cat se poate de deschisa in fata sa si in anumite parti ale discutiei incearca sa te apropii cat mai mult de el si poate sa ii atingi "din greseala" mana. Daca si el te place, mai mult ca sigur iti va raspunde la gest! Intr-o atmosfera romantica, in care toti se iubesc, se saruta si se tin de mana, este imposibil sa nu faca vreo miscare.

Intreaba-l daca stie ce zi este astazi si daca ar vrea sa o petreceti impreuna pentru ca nu este bine sa stai singura intr-o zi asa importanta! Acesta este pasul decisiv. Daca iti va raspunde afirmativ inseamna ca e interesat de tine, ca te place si ca vrea sa fie cu tine.

De aici, totul va merge de la sine: o imbratisare, un sarut, in consecinta, un Valentine's Day impreuna!

Un comentariu:

Ioana_princesNuMber1* spunea...

soooper ms:* nebunooooooooooooo:))